Te banery dają naszej stronie życie:
Tutaj znajdziesz
Strony zaprzyjaźnione i strony sponsorów serwisu:
Będą to strony dla zainteresowanych transportem, techniką transportową i historią transportu oraz obliczeniami.
A teraz rózne różnoÅ›ci, np.: gie³da ³adunków i transportów, ale nie tylko oczywiÅ›cie.
SÄ… jeszcze ciekawostki dla inżynierów i studentów: mes, czyli obliczenia numeryczne, metod¹ elementów skoñczonych. Może CiÄ™ zaciekawi?
Postów: 34 Miejscowość: Świętochłowice Data rejestracji: 05.12.06
Dodane dnia 25-10-2015 21:48
Co rozumiesz przez kalkulator : dla klienta czy dla firmy leasingowej? W obu przypadkach ciężka sprawa bo zależy od wielu parametrów jak chociażby przedmiotu leasingu (np wliczanie lub nie ubezpieczenia)..
W strefie download umieściłem prosty kalkulator niestety po angielsku.
Zresztą w tym języku jest sporo materiałów najbardziej obszerny jaki udało mi się znaleźć jet tu: http://personal-money-management.utah.edu/_documents/files/auto-loan-calculator.xls
Dodane dnia 26-10-2015 08:15
Chodzi o kalkulator dla firmy leasingowej np. na samochód, nalepiej leasing finansowy. Dzięki. Było by świetnie jakby się udało znaleźć w języku polskim
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.
szterke121 23/10/2015 09:01 Dzień dobry wszystkim, poszukuję kalkulatora leasingowego, jestem świeży i nie wiem czy pytam w dobrym miejscu, dzieki!
piotr 03/08/2013 08:38 Dzieje się! Wystarczy zapytać! Mamy arkusze i rady, i wiele innych rzeczy
Agata 24/07/2013 09:43 coś się tu dzieje? Szkoda bi niektóre rzeczy są ciekawe !
piotr 23/10/2012 16:38 To ważne o co pytasz, dlatego masz całego newsa
Bulbula 23/10/2012 15:29 Co w Calcu odpowiada F4 z excela?